Nieuwsberichten

Activiteiten met vrije plaatsen    10.06.2019

Er zijn nog verschillende activiteiten met vrije plaatsen. Deze hebben we voor jou samengevat in een handig nieuw overzicht.

Probleem met bevestigingsmails    04.06.2019

Op dinsdag 4 juni hebben we rond de middag een probleem ondervonden met het automatisch uitsturen van de bevestigingsmails. Dit is ondertussen opgelost. Het kan wel nog enkele uren duren eer u de mail met info over uw reservatie ontvangt.

Dit is tevens de reden waarom sommigen onder u een "error 500" foutmelding te zien kregen. Maar de gemaakte reservaties zijn wel degelijk opgeslagen. Sommigen onder u probeerden, na het zien van de foutmelding, opnieuw te reserveren, waardoor er dubbele reservaties in het systeem kwamen. Duidelijke dubbele reservaties hebben wij zelf al verwijderd, daar waar er twijfels waren, namen we persoonlijk contact op met de betrokken leerkrachten.

Het spijt ons dat u hinder ondervond van dit technisch euvel.

Scholenaanbod seizoen 2019-2020    14.05.2019

Een wereld van emoties, verwondering en fantasie met film, theater, muziek, workshops…

We ontroeren het schoolpubliek en zetten de realiteit soms op zijn kop.

We laten hen nadenken over actuele thema’s en hedendaagse problematieken.

Elke uitstap is een meerwaarde voor de verlevendiging van het onderwijs.

Jaarlijks raken we 9.000 leerlingen van zowel de onthaalklas tot de laatste jaren van het secundair onderwijs, uit Halle, het Pajottenland, over de taalgrens heen én uit het Brusselse. Eerst in het hart en dan in het hoofd.

Ontdek hier ons aanbod speciaal voor scholen via www.vondel.be/scholen

cultureel aanbod 2019-2020    19.04.2019

Benieuwd naar ons scholenaanbod voor schooljaar 2019-2020?

We zijn volop bezig met het aanvullen van deze website. Vanaf dinsdag 14 mei vind je het hier allemaal terug.
Reservaties starten op di 4 juni voor kleuter- en secundair onderwijs en op di 11 juni voor lager onderwijs.

workshop Letterpret met Tom Schamp    26.03.2019

Tom Schamp nam tijdens deze workshop kinderen mee in zijn wondere wereld van letters, vormen en kleuren

De kunstwerken van de tentoonstelling 'Retteketet Letterpret' van Villa Verbeelding vormden in de Oude Post een mooi decor om samen met de boeken en tekeningen van Tom Schamp te werken rond het alfabet. Lagere schoolkinderen gingen zelf actief aan de slag. Hier en daar zette Tom er een streepje, een kleurtje of een lettertje bij. Verwonderende en bewonderende blikken na afloop.    

De bende voor Oorwoud en Hannelore Bedert    25.03.2019

Riet Muylaert, Vlaamse singer-songwriter maakt onder de naam JackoBond moderne kleinkunst. JackoBond kreeg meer naambekendheid toen ze meedeed aan Zo is er maar één en het programma won en door het programma rond de muziek van Marva dat ze in theaterseizoen 2016-2017 opzette.

Kom op tijd = 10 minuten voor aanvangsuur    17.01.2019

We verwachten elke ingeschreven klasgroep 10 minuten voor aanvang van de activiteit op de locatie.

Bij onze laatste activiteiten stellen we meer en meer vast dat groepen minder dan 5 minuten voor aanvangsuur op de plaats van de activiteit aanwezig zijn. Dat maakt dat we pas later met de voorstellingen kunnen starten.

Geen drama, wel als je weet dat we met ons aanbod meer en meer scholen van buiten Halle bereiken die zich o.a. met het openbaar vervoer naar ons begeven. Vooraf gemaakte afspraken met bevoegde instellingen in functie van de terugrit werden gemaakt. We willen ons dan ook zo goed mogelijk aan aanvangstijden houden om deze groepen niet in problemen te brengen. Mogen we dan uitdrukkelijk vragen om naar de toekomst toe ten laatste 10 minuten voor aanvangsuur van een activiteit ter plaatse aanwezig te zijn?

Mooie afspraken maken goede vrienden.

Wensen 2019    20.12.2018

CC 't Vondel geeft je hiermee graag een duwtje in deze richting.

Overzicht aanvragen    17.09.2018

Ezelsoor    15.08.2018

Een gratis boekenkaftfeestje met vrolijk kaftpapier, straffe illustratoren en heel wat randanimatie.
Kom op woensdag 5 september tussen 12 en 17u naar CC 't Vondel. 

Ezelsoor vindt ook plaats op tal van andere plaatsen. Klik hier voor meer info.

Gratis busvervoer van De Lijn voor jouw klas?    15.05.2018

Dat kan dankzij dynamoOPWEG. Cultuurcentrum 't Vondel is een culturele bestemming binnen het subsidieprogramma dynamoOPWEG. Als je ons een bezoek wil brengen met je klas, kan je met dynamoOPWEG gratis gebruik maken van het aanbod van De Lijn.

Je hebt recht op gratis vervoer met de bus, volgens de vaste dienstregeling, tijdens de daluren en met maximum 30 personen. Registreer je op www.cultuurkuur.be en vraag online een vervoersbewijs aan. Meer informatie www.cultuurkuur.be/dynamoopweg.

Onthaal en zaalwacht    14.05.2018

Interesse in vrijwilligerswerk bij het schoolprogramma?

Onze vrijwilligers - cultureel medewerkers - heten jullie welkom bij elke activiteit. Daarnaast begeleiden ze jullie naar de toegewezen plaats in de zaal of naar het juiste lokaal. Ze houden toezicht in de zaal of helpen de begeleider mee waar het kan.

Heb je een hart voor cultuur? Heb je tijd overdag? Beschik je over enig organisatietalent en draag je kinderen en jongeren een warm hart toe? Dan ben jij misschien een aanwinst om ons enthousiaste team te versterken? 

Contacteer Gudrun Pletinckx op ...