Informatie

Organisatie van een voorstelling

Voor & tijdens de voorstelling

De organisatie van een schoolvoorstelling is niet altijd even gemakkelijk. Het begint al bij het bepalen van het programma. Je kan als leerkracht zelf een keuze maken. Of laat jij misschien jouw leerlingen kiezen? Zorg dat jouw leerlingen goed voorbereid worden op de komende voorstelling. Weet dat hoe je dit aanpakt, ook het enthousiasme bepaalt waarmee jouw leerlingen naar de voorstelling komen kijken.

Voor het binnengaan, maken we gebruik van de vestiaire. Omwille van veiligheidsredenen is dit verplicht.
Drank en eetwaren zijn verboden, zo ook het gebruik van een gsm en andere elektronische speeltjes.
Leerlingen schuiven aan per klas en gaan per klas bij elkaar zitten, samen met hun verantwoordelijke leerkracht. In de zaal rekenen wij erop dat jij en eventuele andere begeleiders verspreid plaatsnemen tussen jullie leerlingen. Je staat mee in voor een rustig verloop van de voorstelling.

We beginnen graag stipt. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. Dit is een kwartier voor aanvang. Bij het binnengaan geef je het exact aantal leerlingen door aan de verantwoordelijke van het cultuurcentrum. Hiervoor teken je een document af. Als alle groepen aanwezig zijn, gaat iedereen naar binnen. Je neemt de plaatsen in die wij aan de school toewijzen. 
Is de voorstelling al begonnen? Dan laten we niemand meer toe in de zaal. Laatkomers betalen wel de volledige toegangsprijs.

Locatie & vervoer

De locatie van de voorstelling staat bij elke voorstelling vermeld.

Kom je met de bus? Hou er dan rekening mee dat donderdagvoormiddag een marktdag is. ’t Vondel is dan enkel te voet bereikbaar. Bussen houden halt aan de stadsparkings van de Leide of sportcomplex De Bres (Mgr. Senciestraat). Van daaruit is ’t Vondel te voet te bereiken.   

Na de voorstelling

… leuk, saai, moeilijk… Mail of bel ons! Want met jullie reacties sturen wij ons aanbod bij.

Nog vragen?

Contacteer Gudrun Pletinckx op het nummer 02 365 98 08. Of mail haar: gudrun.pletinckx@halle.be