JOHN&JANE

Door: DeMannschaft

Theater Een gevoelige, humoristische roodtrip door het hoofd van een puber in een veel te grote wereld

Na de eerdere succesvolle passage van LIV en DETHLEFF maakt DeMannschaft een nieuwe voorstelling voor jongeren: JOHN&JANE.

JOHN&JANE wordt een gevoelige, humoristische roodtrip door het hoofd van een jonge mens genaamd de puber. Verwacht u aan een dwaaltocht door de donkere krochten van diens hersenspinsels en maak kennis met de demonen die daar leven. 

John en Jane, twee jonge mensen die, blijkbaar in tegenstelling tot al hun leeftijdsgenoten, niet weten wie ze zijn, gaan op een queeste om een antwoord op de prangende vraag ‘wie ben ik?’ te vinden. Ze zijn niemand, vinden hun eigen naam lelijk/niet van toepassing op zichzelf en noemen zichzelf daarom John en Jane Doe, omdat dat beter klinkt dan X en Y of ‘hey jom’. 

Hun spreekwoordelijke pad ligt bezaaid met obstakels, angsten en demonen. Ook al vinden deze twee vreemden zichzelf misschien niet, ze hebben in ieder geval wel al elkaar gevonden. 

JOHN&JANE wordt een voorstelling over het verdwalen van een jonge mens in een veel te grote wereld. Over de afwezigheid van een identiteit, over iemand zijn, over Dionne Warwick, over geluidloos wenen, over kinderbueno’s, behangpapier, over rozengeur, over maneschijn, over bang zijn van alles, of toch veel.

De Mannschaft is de gemeenschappelijke, creatieve deler van Stijn Van de Wiel en Michai Geyzen, vrienden, wiens wegen mekaar in het theater al meerdere malen kruisten. Hun gezamenlijke fascinatie voor de maatschappelijke rand en de afgrond wakkerde de noodzaak om een gezelschap te beginnen sterk aan.


optionele voorstelling om 11u


Credits

concept, tekst, regie Stijn Van de Wiel, Michai Geyzen spel Lien Thijs, Pieter-Jan De Wyngaert scenografie, kostuums Laura Wallrafen lichtontwerp, technische leiding Thomas Stevens beeld Charlotte Wouters met dank aan de Warande Turnhout

Categorieën:
theater


Doelgroep(en):
3M Secundair - 3de jaar
4M Secundair - 4de jaar


Duur:  60 minuten

Prijs:  € 7.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Inschrijvingen zijn afgesloten
ma 08.02.2021 11:00 - 12:00 CC 't Vondel - Concertzaal (J. Possozplein 40, 1500 Halle) 200 Inschrijvingen zijn afgesloten
ma 08.02.2021 14:00 - 15:00 CC 't Vondel - Concertzaal (J. Possozplein 40, 1500 Halle) 200 Inschrijvingen zijn afgesloten