Sol bémol

Door: d'irque en fien

Grensoverschrijdend Een poëtisch en ontroerende combinatie van circus, theater en muziek

Merci de magnifier la poésie comme ça...
Vous êtes des créateurs de bonheur.

- anoniem briefje onder onze ruitenwisser -

Een koppel dat elkaar zoekt, elkaar verliest, elkaar vindt, dat hoopt met de partituren van het leven samen een concert te spelen. In duet balanceren ze van plek naar plek, van ontmoeting naar begroeting. Een reis vol uitdagingen, verrassingen, herkenbaar voor iedereen die nieuwsgierig is.

Na meer dan vijf jaar touren met Carrousel des moutons presenteren d’irque & fien met veel plezier hun nieuwe productie. Ze verrassen en ontroeren graag als beeldendragers en verwonderaars.

Compagnie d’irque en fien is zowel op scène als in het dagelijks leven een complementair creatief duo. Hun leven is hun werk en vice versa. Hun voorstellingen, poëtisch en ontroerend, prikkelen en kietelen de kinderlijke ziel die in eenieder schuilt.

We zijn allemaal onderweg, met gevulde valiezen, het leven aan het beleven. Evenwicht is soms zoek, harmonie niet altijd makkelijk. Iedereen draagt bij in zijn eigen taal. De taal van d’irque en fien is die van het circus.

Sol bémol is onmiskenbaar dromerig, grappig, voor iedereen die er zin in heeft en met hart en ziel gemaakt door Dirk Van Boxelaere en Fien Van Herwegen.


lesmap niet beschikbaar
Woordloos: ideaal voor een publiek met een anderstalige achtergrond
Speelt als gezinsvoorstelling zo 9 feb.

 

 


Credits

mise en scene Dirk Van Boxelaere, Fien Van Herwegen en Leandre Ribera technici Fill de Block en Nicolas Charpin muzikale inspiratie Alain Reubens lichtontwerp, licht technicus Bram Waelkens onmisbaar Rowena Vanden Berghe kostuum Julia Wenners Alarm en Carmen Van Nyvelseel foto Kristof Ceulemans White Out Photography video Jevon Lambrechts, Eva Leyten en les films invisibles beeld Geert Roels

Categorieën:
woordloos
bewegingstheater
poëzie
circustheater


Doelgroep(en):
1LJ Lager - 1ste leerjaar
2LJ Lager - 2de leerjaar
3LJ Lager - 3de leerjaar
4LJ Lager - 4de leerjaar
5LJ Lager - 5de leerjaar


Prijs:  € 7.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren

Bijlagen:
 aankondigend_interview_d'irque_&_fien_De Standaard_c_Filip Tielens.pdf
 interview Info Halle_dec19.pdfReservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
ma 10.02.2020 10:00 - 11:00 CC 't Vondel - Concertzaal (J. Possozplein 40, 1500 Halle) volzet
ma 10.02.2020 13:30 - 14:30 CC 't Vondel - Concertzaal (J. Possozplein 40, 1500 Halle) 11 Inschrijvingen zijn afgesloten